edusebes.ro

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Cui ne adresăm

Votati
(0 voturi)
Scris de dl.  Publicat in: Articole

Platforma se adresează instituțiilor școlare din Sebeș, pentru eficientizarea relației dintre categoriile sociale implicate în actul de învățământ.

Scopul platformei este acela de a veni în sprijinul copiilor și tinerilor în special, punându-le la dispoziție materiale de documentare ce pot fi auxiliare pentru aprofundarea studiului în diverse domenii.

Grupurile țintă la care se adresează proiectul sunt în special elevii și profesorii municipiului Sebeș, dar poate fi extins și la celelalte categorii sociale de locuitori ai municipiului. Astfel chiar și persoanele care abandonează școala pot avea acces la informație.

Profesorii care au materiale electronice și vor să le facă publice, elevii cu referate care merită atenție si pot ajuta colegi, sau chiar cetățeni documentați în anumite domenii să trimită materiale ce pot fi postate pe platformă, în sprijinul dezvoltării semenilor noștrii. Adresa la care pot fi trimise materialele  este This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Citit de 15598 ori Ultima modificare la Joi, 23 Mai 2013 20:28
Marius Muntean

Administrator proiect edusebes.ro

Mai mult in aceasta categorie: Despre proiectul edusebes.ro »

Lasa un comentariu

Asigura-te ca ai introdus (*) informatiile cerute in locurile indicate. Codul HTML nu este permis.
Noutăţi

Puteţi fi la curent cu notăţile apărute:

Introduceți emailul în caseta de mai sus.